+40 744 608 444
contact@berryo.ro
Livrare în București în 24-48H.
Preloader

Livrare 30 lei Bucuresti

Pregatiri de sarbatorile Pascale

Pregatiri de sarbatorile Pascale

Sarbatorile pascale, chiar daca li se schimba data din calendar in fiecare an, au acelasi aspect minunat. Primavara, caci despre ea vorbim, este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri, daca nu chiar cel mai frumos. Atunci pomii isi iau aspectul minunat verde, infloresc, inverzesc. Vremea devine tot mai calda si parca este o placere sa te plimbi in natura.

 

Toate aceste aspecte sunt foarte asteptate de copiii nostri. Acestia abia asteapta sa poata sta mai mult afara sa se joace cu trotinetele, bicicletele si sa bata mingea cat mai mult. Sa nu mai vorbim de faptul ca este tot mai asteptat pastele pentru venirea iepurasului. Acesta vine incarcat de cadouri pentru cei mici.

Daca este atat de asteptat Pastele pentru cei mici, pentru doamne trebuie sa stiti ca urmeaza o perioada de forfota. In majoritatea caselor se face traditionala curatenie de Paste. De la spalatul geamurilor, mutatul mobilei, spalat covoarele, podelele, pana la pregatitul vestitului drob de miel, a fripturii si nu in ultimul rand vopsitul oualelor. Putem veni in ajutorul doamnelor si sa le scutim macar de desert. Putem apela cu incredere la cadouri corporate dulci de la Berryo. Acestea sunt capsuni prospete glasate in cea mai fina ciocolata belgiana. Sunt gata rapid de livrare si nu se mai chinuie doamna in bucatarie si pentru desert. In felul asta are mai mult timp pentru ea, sa se aranjeze sau sa petreaca cu cei dragi.

 

Sarbatorile noastre minunate sunt tot mai asteptate, ocaziile de a ne revedea familiile sunt unice. Multi dintre locuitorii satelor sufera deoarece tinerii au plecat la munca in strainatate. Cu ocazia sarbatorilor ii pot vedea. Altfel parca sunt sarbatorile cand toti se intorc acasa, altfel pregatesc gospodinele bucatele traditionale. Dar despre dulce sau despre cadouri putem schimba traditiile. Cadoul perfect pentru tine, sa asezi pe masa traditionala de paste sunt cutiile frumos amenajate cu corporate cadouri dulci de la Berryo. O firma care te ajuta sa nu mai muncesti in bucatarie pentru desert – vin ei cu cea mai fina si gustoasa ciocolata belgiana si cu capsuni proaspete invelite in ciocolata. Asadar, tie iti ramane timp sa stai cu cei dragi.

 

Dcaa vorbim de cadouri pentru familie, cel mai indicat este un cadou dulce. Un cadou pe care sa il poata savura si sa se bucure chiar si cei mici din familie. Un fruct proaspat invelit intr-o ciocolata buna calitativ.

Post a Comment