+40 744 608 444
contact@berryo.ro
Livrare în București în 24-48H.
Preloader

Livrare 30 lei Bucuresti

Title Image

Despre Noi

Noi iubim ciocolata, la fel ca tine! Din pură pasiune pentru ceva dulce s-a născut ideea BerryO! Apoi am adăugat inspirație, ne-am pus pe treabă și ne-am luat angajamentul că vom face o treabă extraordinară, folosind doar produse de foarte bună calitate!

Ciocolata fina

Căpșunele glasate în ciocolată fină belgiană de cea mai bună calitate și cele mai inedite arome și toppinguri care te vor cuceri!

Capsune proaspete

Cele mai proaspete și mai zemoase căpșune Albion pe care le folosim pentru a pregăti dulcele perfect! Gustă din delicioasele noastre propuneri!

Sortimente diverse

Ciocolata pe care am ales să o folosim este exclusiv ciocolată belgiană fină Callebaut, iar pentru desertul perfect, folosim mai multe sortimente: ciocolată cu lapte, ciocolată neagră, ciocolată albă, ciocolată albă fără zahăr, ciocolată cu lapte fără zahăr, dar și ciocolată aromată: cu portocale, lămâie verde, Caramel, Cappuccino, Ruby (gust fructat) și Gold (ciocolată albă cu aromă de caramel sărat).

Cadoul ideal

Ai o ocazie specială, o aniversare sau vrei doar să impresionezi pe cineva? Alege unul dintre cadourile propuse de noi și, cu siguranță, alegerea ta va fi memorabilă!

Buchetul extravagant

O declarație de iubire spusă fără cuvinte - așa am putea descrie buchetul de căpșune în ciocolată pe care ți-l propunem. E aniversarea relației voastre? E ziua iubitei tale? Vrei s-o cucerești iremediabil? Știi deja ce trebuie să alegi!

Personalizare

Fiecare dintre propunerile noastre, cutii sau buchete, se pot personaliza în funcție de preferințele fiecăruia. Dacă ceea ce este pe site nu e exact cum îți dorești tu, contactează-ne și noi vom face așa cum vrei tu!

Testimoniale

Pentru noi, fiecare client este foarte important și cerem feedback de fiecare dată! Doar așa putem evolua, putem îmbunătăți serviciile noastre și ne putem surprinde clienții.

Am primit cadou o cutie de căpșune și am fost mirată de cât de frumos sunt realizate! Iar gustul m-a dat pe spate! Nu există ceva mai bun în România!

Raluca Lazar

BerryO este dulcele nostru preferat! Arată genial căpșunele, gustul este incredibil, nu mă mai puteam sătura!

Maria Popescu

Cel mai bun desert pe care l-am mâncat în viața mea! Nu credeam că va fi atât de bun, este o încântare a simțurilor! Iar toata experiența interacțiunii cu cei de la BerryO a fost foarte profi! Recomand tuturor!

Marius Gheorghe