Preloader

CANDY BAR SPECTACULOS

creăm dulcele perfect

PENTRU CA CELE MAI FERICITE CLIPE SE ASORTEAZA CU DESERTUL MEMORABIL

Avem grijă să vă surprindem, pe tine și pe invitații tăi, cu cele mai spectaculoase și mai creative dulciuri.

Capsune delicioase in ciocolata fina

Fructe proaspete, zemoase, glasate în cea mai fină ciocolată, decorate așa cum își dorești tu. Personalizăm în orice fel, pentru evenimentul tău.

Deserturi pufoase si cremoase

Îți punem la dispoziție sortimente surprinzătoare și superb decorate, precum cakepops sau cakesicles, mediante sau Oreo surprises.

Fructe spectaculoase personalizate

Platouri cu fructe proaspete, decorate colorat, personalizate în funcție de ocazia și preferințele tale

Evenimente private sau corporate

Orice eveniment ai de organizat, noi te ajutăm cu o mulțime de opțiuni, pentru un succes garantat. Logo comestibil sau orice poză printată, culori și tematici.

parteneriate de care suntem mândri

LUCRAM DOAR CU CEI MAI BUNI

Avem grijă să vă surprindem, pe tine și pe invitații tăi, cu cele mai spectaculoase și mai creative dulciuri.

Alegeti tortul aniversar, mixul de prajituri si tarte si ia-ti Pasteis de nata. Le preparam proaspat si doar pe baza de comanda. Naked sau nu, cu fructe de padure ori ciocolata belgiana, blat Red Velvet sau Carrot Cake, vrem ca tortul tau sa creeze o experienta dulce de fiecare data.

Ca sa fie mereu cremoase si crocante si pentru ca sunt 100% artizanale, pregatim manual si coacem Pasteis de nata in fiecare dimineata.

M Flower Lab a fost gandit sa inspire si a luat nastere din pasiunea Mihaelei Ionita pentru tot ce tine de frumos, diferit si aduce bucurie in vietile noastre. M Flower Lab este locul unde designul, florile, arta si experientele memorabile se intalnesc.

Intr-o lume dinamica, M Flower Lab ne ajuta sa ne bucuram, sa simtim si sa ne conectam printr-o experienta custom: evenimente corporate, nunti, design floral si workshop-uri creative.

ca totul să fie perfect

ALEGEM CELE MAI PROASPETE INGREDIENTE

Folosim doar fructe culese în ziua evenimentului, proaspete, zemoase și dulci, pe care le învelim în cea mai fină ciocolată belgiană. Iar pentru restul produselor, folosim doar ingrediente de cea mai bună calitate.

Pure

Organic

Palm oil free

Pesticides free

Verified crop

posibilităti nenumărate

CREATIVITATE, ATENTIE, MAIESTRIE

CERE O OFERTA

    follow us

    WE ARE SOCIAL TOO