+40 744 608 444
contact@berryo.ro
Livrare în București în 24-48H.
Preloader

Livrare 30 lei Bucuresti

De ce ar trebui să iei în considerare ciocolata belgiană la nuntă?

candy bar nunta

De ce ar trebui să iei în considerare ciocolata belgiană la nuntă?

Sunt încă relevante prăjiturile cu ciocolata belgiana la masa de nuntă? Atunci când îți planifici ziua nunții, cele mai mici detalii, cum ar fi finisajul favorurilor și tipurile de prajituri pentru masa de nuntă și cadourile de nuntă pot fi trecute cu vederea.

 

Există o gamă uriașă de prăjituri de nuntă și de idei de cadouri de nuntă disponibile, așa că este esențial să alegi ceva care este potrivit. Candy bar-ul este considerat unul dintre cele mai importante elemente de nuntă și este așteptat cu nerăbdare de invitați. Migdale zaharoase, mousse de ciocolată, căpșuni în ciocolată belgiană, sunt foarte populare. În unele țări, tradiția cu migdalele albe, reprezintă cele 5 dorințe de sănătate, bogăție, fericire, dragoste și fertilitate pentru cuplu.

 

Alegerea unor bomboane de nuntă unice și personalizate, din ciocolată belgiană, care se potrivesc cu cadrul și personalitatea ta, este o modalitate excelentă de a le mulțumi invitaților tăi pentru că te-au ajutat să sărbătorești ziua ta specială.

 

Pune bomboane pe fiecare masă cu nume personalizate individual, astfel încât să adauge culoare și interes și să devină un punct de discuție atunci când oaspeții tăi se așează să mănânce. De asemenea, vor crea un punct de discuție pentru ca oaspeții tăi să spargă gheața pentru cei care nu se cunosc. Când o masă de nuntă este făcută frumos și atrage atenția, invitații tăi vor fi plăcut surprinși.

 

Când ar trebui să comanzi prăjiturile de nuntă?

 

Pe scurt, cu cât mai repede, cu atât mai bine! În mod realist, odată ce data și locul sunt rezervate, atunci ar trebui să ai o idee bună despre stilul, tema și culorile tale și poți începe să iei în considerare meniul și candy bar-ul pentru masa de nuntă. Comandă devreme pentru a evita orice dezamăgire sau întârziere!

 

Îți sugerăm cu cel puțin 3 luni în avans, astfel încât să știi că ai un slot rezervat și poți începe să planifici detaliile și să bifezi ceva de pe lista ta.

 

Odată rezervat, poți începe să comanzi cutiile tale preferate cu ciocolată belgiană, panglicile și toate ingredientele pentru a evita întârzierile și pentru a te asigura că totul este gata înainte de ziua ta cea mare. Dorești să eviți orice dezamăgire, deoarece nu există nimic mai rău decât să-ți pui speranțele într-un candy bar, doar pentru a descoperi că nu mai sunt bomboanele tale preferate în stoc 2 săptămâni!

 

Ce ar trebui să alegi?

 

Ai la dispoziție mai multe opțiuni atunci când alegi candy bar-ul pentru nuntă și acest lucru poate fi copleșitor, dar un furnizor bun va lucra cu tine pentru a găsi potrivirea perfectă pentru nunta ta, astfel încât să ai ceva care să reflecte personalitatea ta cu adevărat.

 

Gândește-te la locul și la stilul de nuntă pe care îl visezi, fie că este rustic, boho, romantic sau elegant. De exemplu, o nuntă în stil vintage/ rustic s-ar potrivi cu trandafiri și dantelă, în timp ce o nuntă în stil boho s-ar potrivi bine cu aranjamente florale luminoase.

 

Post a Comment