+40 744 608 444
contact@berryo.ro
Livrare în București în 24-48H.
Preloader

Livrare 30 lei Bucuresti

Cum să planifici un candy bar în 5 pași simpli?

candy bar tarte

Cum să planifici un candy bar în 5 pași simpli?

Ai toate motivele din lume să plătești pe cineva pentru a crea un candy bar sofisticat pentru nunta sau petrecerea ta. Dar poți aborda acest proiect singur sau împreună cu un prieten.

Înainte de a te aproviziona cu bunătăți pentru bufetul tău de bomboane, va trebui să vii cu un plan. Având o strategie, vei economisi timp, bani și frustrare. În plus, cu un plan clar, poți executa cu precizie (și mult mai puțin stres)!

 

Pasul 1: Ia în considerare lista de invitați

 

Începe prin a te întreba: Ce fel de petrecere am? Dacă plănuiești un eveniment destinat exclusiv adulților, nu ezita să expui o mulțime de vase de sticlă frumoase de toate formele și înălțimile. Cu toate acestea, dacă găzduiești un eveniment cu copii, ia în considerare utilizarea recipientelor de plastic transparent pe o masă mai scurtă.

 

Este de ajutor să ai o idee aproximativă despre ce fel de bomboane este cea mai bună pentru bomboane tale. Dacă oaspeții sunt destul de tineri, caută bomboane care să nu prezinte prea mult pericol de sufocare. Au venit oaspeți mai în vârstă? Optează pentru bomboane vintage sau nostalgice, precum mărci populare din copilărie.

 

Și, dacă ai participanți cu restricții alimentare, asigură-te că etichetezi clar toate bomboanele care conțin alergeni obișnuiți, cum ar fi nucile și lactatele.

 

Pasul 2: Ia în considerare spațiul

 

Înainte de a înnebuni să-ți faci provizii, ia în considerare spațiul pe care îl ai disponibil și dimensiunea mesei tale. Oaspeții tăi vor putea accesa întreaga masă din toate părțile sau vor fi împinși de un perete? Acest lucru te va ajuta să determini de câte recipiente ai nevoie.

Înălțimea este un alt lucru de reținut. Înălțimile variate vor adăuga impact prezentării tale. Planifică să ai vase cu profil inferior în față și/ sau în jurul părților laterale. Pentru rândul din mijloc de bomboane, vei dori puțin mai multă înălțime; în timp ce în centru și/sau în spate, vrei cele mai înalte containere.

 

Când vine vorba de vasele reale, borcanele de sticlă sunt tradiționale. Dar adăugați un pic de caracter afișajului tău cu tăvi funky, peștice vechi, suporturi pentru prăjituri, vaze sau borcane de farmacie. Verifică magazinul tău local de second hand pentru câteva opțiuni originale. (Psst! Acestea sunt elementele pe care nu ar trebui să renunți niciodată la Goodwill.)

 

Sfatul editorului: containerele mai mari nu sunt întotdeauna mai bune. Acestea trebuie să fie umplute cu o tonă de bomboane, ceea ce te poate determina să cumperi mai mult decât ai nevoie.

 

Pasul 3: Dă viață mesei tale

 

Dacă petrecerea ta are o temă, integrează unele dintre acele elemente distractive în bufetul tău cu bomboane. Îți recomandăm să începi cu lenjerie de pat colorată, apoi să creezi energie cu umplerea spațiului festiv, cum ar fi animale de pluș, bomboane de mărime jumbo, flori, baloane și semne inteligente. Căutați să păstrezi culorile pe masă la cel mult patru.

 

Lucrează și cu spațiul pe care îl ai în jurul mesei. Dacă masa este împinsă de un perete, profită la maximum atârnând un fundal, ghirlande, baloane, panglici, lucrări de artă sau fotografii.

 

În cele din urmă, asigură-te că selecția de bomboane completează o temă bine definită. Dacă este o nuntă, oferă gumate cu aromă de șampanie, bomboane albe sau marshmallows lucrate manual. Și dacă este o petrecere de Crăciun, încearcă una dintre aceste teme festive.

 

Pasul 4: Alege bomboane

 

De câte bomboane ai nevoie pentru un bufet de bomboane? Evident, mai mulți oameni înseamnă că este nevoie de mai multe bomboane. Oferă cel puțin o jumătate de liră pe participant. (Este mult mai puțin decât pare!)

 

Asigură-te că ai și varietate. Planifică un tip de bomboane pentru fiecare duzină de oameni. De exemplu, 100 de persoane ar cere 8-10 tipuri de bomboane. Dacă ai un buget redus, ia în considerare includerea unor bomboane în vrac pentru a economisi puțin pe investiția dvs. Ține cont de preferințele oamenilor. Dacă găsești o bomboană ieftină pe care nu ai mânca-o, există șanse mari să nu mai vrea să o mănânce nimeni.

 

De asemenea, nu trebuie să rămâi doar la bomboane. Simte-te liber să adăugi cupcakes, brownies, fursecuri sau alte mini delicii.

 

Pasul 5: Adaugă atingerile finale

 

Ai șervețele pentru eveniment? Linguri de servire? Ce zici de pungile de mâncare la pachet, astfel încât oaspeții să-și poată mânca bunătățile toată noaptea? Țineți cont de aceste suplimente atunci când determini bugetul final pentru bufet.

 

Și în general, distrează-te cu el! Cu puțină gândire și planificare, bufetul tău cu bomboane va fi un mare succes. Zahărul nu numai că îi face pe toți fericiți, dar va alimenta și petrecerea.

Post a Comment