+40 744 608 444
contact@berryo.ro
Livrare în București în 24-48H.
Preloader

Livrare 30 lei Bucuresti

Cum să alegi cel mai bun cadou pentru iubitul tău?

Cum să alegi cel mai bun cadou pentru iubitul tău

Cum să alegi cel mai bun cadou pentru iubitul tău?

Cultura occidentală este plină de idei pentru dragoste și pentru a le face pe femei să se simtă speciale; dar ce fel de lucruri dulci îl vor face pe bărbatul din viața ta să zâmbească?

 

Categorii de cadouri dulci pentru un iubit

Este o idee bună să te gândești la cadouri dulci pentru iubitul tău. Prima tentație poate fi să cumperi doar o cutie de ciocolată, un DVD sau un aftershave. Și acestea pot fi cadourile potrivite – sau nu. Amintește-ți că definiția unui cadou este „ceva pe care el își dorește, dar nu și-ar cumpăra pentru el însuși”. Iată câteva lucruri de luat în considerare:

 

Ia-i ce vrea

Dacă ești atentă în timp ce petreci timp cu iubitul tău, vei începe să înțelegi lucrurile care îi plac. Caută lucrurile la care se uită el când sunteți la magazin sau fii atentă la reclamele la care acordă atenție la televizor. Acordă atenție mai ales lucrurilor pe care aproape le cumpără, dar le pune înapoi dintr-un motiv sau altul. Uneori, este la fel de simplu ca el să spună: „Știi, uneori mi-ar plăcea să am un…” și apoi știi ce este. Chiar dacă este ceva cu totul peste bugetul tău actual, ai putea din când în când să strângi din curea pentru dorințele lui.

 

Dulciurile plac tuturor

Decât o cutie de bomboane simplă, ai putea opta pentru ceva dulce mai special, cu un design frumos și chiar personalizat pentru iubitul tău. Ce zici de chocolate bombs, niște prăjituri cu ingrediente mai selecte sau capsuni in ciocolata? Poți pune pe acestea mesaje ca “te iubesc” sau “ești persoana mea preferată”. Credem că va rămâne plăcut surprins! Partea faină este că vă veți bucura împreună de ele..

 

Ia-i ceea ce El nu știe că vrea

Acest lucru este puțin mai greu de realizat, deoarece este nevoie de puțină extrapolare și strategie. Cheia este să te uiți la calitățile lucrurilor care îi plac deja iubitului tău și apoi să găsești alte lucruri cu calități similare. Îi plac anumite cărți? Atunci caută cărți similare. Dacă îi cunoști melodia preferată, creează un playlist cu melodii similare. Dacă știi că îi place friptura, încearcă să găsești o friptură bună, care poate nu se găsește la orice restaurant.

 

Oferă-i ceva personal

În stilul de viață aglomerat de astăzi, unul dintre cele mai prețioase cadouri pe care i le poți oferi este cadoul atenției tale. Asigură-te însă că este un cadou pentru el, nu ceva care ți-ar plăcea – așa că, dacă mergi la un film, lasă-l să aleagă, iar dacă este ceva care nu-ți place, strânge din dinți și amintește-ți că acesta este cadoul lui. Dacă veți avea o „seară romantică” împreună, asigură-te că mergi cu ideea lui de romantism, nu a ta – acest lucru va face mult mai probabil ca el să încerce să-ți întoarcă favoarea mai târziu. Uneori, doar un mesaj aleatoriu care îl anunță că te gândești la el poate fi un cadou incredibil de dulce.

 

Ce să nu-i oferi iubitului tău

Amintește-ți, un cadou este ceva ce oamenii își doresc, dar nu vor cumpăra pentru ei înșiși. Nu este ceva de care au nevoie și nu este ceva ce vor să aibă. Iată câteva greșeli comune pe care le fac cei care oferă cadouri cu cele mai bune intenții:

 

Înlocuirea obiectelor preferate – Poate că are un scaun preferat în care stă mereu să se uite la fotbal. Te hotărăști să-l surprinzi cu un fotoliu nou – și ești surprinsă de privirea lui abătută atunci când vechiul său prieten a plecat. O modalitate mai bună de a face acest lucru ar fi să-i oferi un voucher și să mergeți împreună să-și aleagă un scaun nou, astfel încât să poată face parte din proces.

Cosmetice – Poate că iubitul tău este provocat din punct de vedere igienic. Să-i iei deodorant, săpun, parfum este bine – dar nu te preface că este un cadou frumos. Este ceva monoton și ar putea fi jenant pentru el. 

Să-i oferi ce ai vrea tu să primești – Acesta este, probabil, cel mai comun și cel mai prost mod de a da greș cu un cadou. Daruindu-i un card cadou la magazinul tău preferat sau un buchet de flori pe care ți-ai dori să-l ai, nu va fi încântat. Fii atentă la preferințele lui; asta îl va inspira să facă același lucru atunci când este rândul tău!

Post a Comment