+40 744 608 444
contact@berryo.ro
Livrare în București în 24-48H.
Preloader

Livrare 20 lei Bucuresti

Politica de confidentialitate

1. Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al SC CHOCO BERRY SRL (www.berryo.ro), prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadru legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate

2. Cine este SC CHOCO BERRY SRL si cum ne puteti contacta

www.berryo.ro este denumirea comercială al SC CHOCO BERRY SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Strada Stirbey Vodă nr. 166 bloc 20C, parter, sector 2, Bucuresti cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/5945/2021, cod unic de înregistrare fiscală 44033972 (în continuare “www.choco-berry.ri” sau “noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactați Responsabilul www.choco-berry.ro cu protecția datelor la adresa de e-mail contact@berryo.ro: în atenția Responsabilului cu protecția datelor.

3. Ce categorii de date personale prelucram

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

Când vă creați un cont pe www.berryo.ro, ne transmiteți: nume, prenume, e-mail, data nasterii.
În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) din platforma www.berryo.ro aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: adresa de livrare, adresa de facturare, număr telefon mobil, număr telefon fix, etc.

Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată (exclusiv Ramburs), număr de telefon, etc.

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web sau a folosirii aplicației smartphone, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. Vă invităm să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.

Pe site-ul nostru web și în aplicația smartphone putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

4. Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

    Pentru prestarea serviciilor www.berryo.ro în beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

a) Crearea și administrarea contului în cadrul platformei www.berryo.ro;
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
e) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
h) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile www.berryo.ro

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între www.berryo.ro și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

      2. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

3. Pentru marketing

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web și în aplicația smartphone. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă.

Confidentialitatea datelor

Toate datele personale transmise catre site-ul secutizat prin SSL-ul implementat https://www.berryo.ro pe care ni le furnizati in calitate de vizitator sau utilizator sunt prelucrate numai in scopul oferirii in conditii cat mai bune a serviciilor furnizate de site-ul SC CHOCO BERRY SRL (www.berryo.ro).

Prin completarea formularului de inregistrare de pe site-ul SC CHOCO BERRYSRL (www.berryo.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii SC CHOCO BERRY SRL (www.berryo.ro) in urmatoarele scopuri:

    Stabilirea contactului cu clientii;
    Prelucrarea comenzilor;
    Participarea la concursuri, promotii;
    Oferirea de reduceri clientilor fideli;
    Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
    Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SC CHOCO BERRY SRL (www.berryo.ro) si a tertilor cu SC CHOCO BERRY SRL (www.berryo.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe SC CHOCO BERRY SRL (www.berryo.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Datele colectate sunt folosite în urmatoarele scopuri:
1. Expedierea si facturarea comenzilor dvs.
2. Rezolvarea anularilor sau plângerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate.
3. Pentru a asigura accesul în sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
4. Trimiterea de notificari si newsletters, cu aprobarea dumneavoastra.
Dezvaluirea informatiilor personale catre terti se va realiza doar daca acest fapt este solicitat de corpurile legislative sau în cazurile de buna credinta: pentru conformarea la prevederile legislative, pentru expedierea comenzilor, pentru efectuarea gestiunii economico-financiare si administrative, pentru autentificarea tranzactiilor de e-commerce si efectuarea platilor, pentru protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale companiei si ale site-ului www. www.berryo.ro
Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
1. Realizarea de analize/rapoarte;
2. Realizarea de informari;
3. Publicarea, promovarea, ofertarea produselor/serviciilor oferite de www.berryo.ro
Colectam informatii si le prelucram în date statistice despre ce pagini accesati în interiorul site-urilor (inclusiv IP), putem folosi în cadrul site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal pentru îmbunatatirea securitatii accesului si a uzabilitatii si pentru furnizarea unui serviciu mai bun.
Securitatea datelor colectate
Serverele-gazda sunt gestionate intern de catre Departamentul IT. Infrastructura hardware si software este analizata în permanenta si upgradata noilor tehnologii de securitate. Compania nu este raspunzatoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal datorate mediilor nesecurizate de comuncatie (email) sau datorate ISP-urilor.

Secure Socket Layer (SSL)

Magazinul www.berryo.ro foloseste criptare SSL pe toate paginile web unde se realizeaza platile. Pentru a putea face cumparaturi prin aceste servicii, trebuie sa utilizati un browser care permite SSL, precum Firefox, Safari, Google Chrome, Opera, Internet Explorer sau altele compatibile, astfel, vom putea proteja confidentialitatea datelor dumneavoastra personale.

Procesul de autentificare nu necesita instalarea vreunei aplicatii speciale pe computerul dumneavoastra si nici nu îngreuneaza navigarea pe internet.

Dispozitii legislative
Registrul de Evidenta a Prelucrarii de date cu caracter personal
Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice.
Refuzul dvs. în privinta furnizarii informatiilor de contact solicitate în formularul de comanda determina neonorarea comenzii.
Legea nr. 677/2001 privind drepturile dumneavoastra:
•    dreptul de a fi informati în legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale
•    dreptul de acces la datele personale care va privesc
•    dreptul de interventie asupra datelor
•    dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
•    dreptul de opozitie în legatura cu prelucrarea datelor personale furnizate de dvs.
•    dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii de supraveghere
•    dreptul sa obtineti de la www.berryo.ro, în calitatea sa de operator, la cerere si în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile, în special a datelor incomplete sau inexacte
•    dreptul sa solicitati si sa obtineti transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile
•    dreptul de a va opune, în mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea în scopuri de marketing direct a datelor dvs. personale
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail contact@berryo.ro

În situatia în care constatati ca unele dintre datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil, pentru a avea posibilitatea sa onoram comenzile dvs. si sa va transmitem eventuale anunturi sau informari privind comenzile respective.
Caracterul secret si utilizarea întrebarilor si comentariilor
Sunt nonconfidentiale si devin proprietatea companiei, putând fi utilizate fara acordul persoanei care a trimis întrebarea/comentariul.
Prevederi diverse
Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe website-ul www.berryo.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra catre www.berryo.ro, vor ramâne în proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamântul scris al companiei si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de catre dumneavoastra cu privire la comanda fara consimtamântul prealabil scris al www.berryo.ro 
www.berryo.ro  apartine firmei: SC CHOCO BERRY SRL, J40/5945/2021, CUI: 44033972

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@berryo.ro.
Va multumim,

Echipa berry.ro