+40 744 608 444
contact@berryo.ro
Livrare în București în 24-48H.
Preloader

Livrare 30 lei Bucuresti

De ce sunt cadourile corporate importante pentru afacerea ta?

cadouri corporate

De ce sunt cadourile corporate importante pentru afacerea ta?

Majoritatea proprietarilor unei companii se întreabă următorul lucru: “De ce să le ofer cadouri angajaților mei, nu îi plătesc deja pentru serviciile lor?”. Din păcate, acesta este primul gând al majorității proprietarilor de afaceri atunci când vine vorba de oferirea unor cadouri corporate. Angajații reprezintă aproximativ 90% din forța de muncă totală a oricărei companii. Prin urmare, sunt o parte foarte importantă, aproape vitală. Fără angajați, compania respectivă nu își va atinge potențialul, pentru că forța de muncă ar fi foarte limitată. Serviciile și contribuția angajaților pentru creșterea companiei tale nu trebuie trecute cu vederea doar pentru că îi plătești pe aceștia în calitate de proprietar sau șef. Angajații sunt o parte deosebit de importantă pentru creșterea unei companii. Lucrează zi de zi pentru a se asigura că aceasta avansează și crește veniturile într-un mod direct sau indirect. Este necesar să îți apreciezi întotdeauna angajații, în orice moment ai ocazia. Acesta este motivul pentru care, în calitate de proprietar al unei companii, este important să le oferi angajaților tăi mici cadouri din când în când, în special cu ocazia unor evenimente speciale.

De ce este important să oferi cadouri corporate?

Este o formă de apreciere

În calitate de proprietar al unei afaceri, e necesar să îți apreciezi întotdeauna angajații pentru serviciile oferite în vederea avansării companiei tale. Peste tot în întreaga lume, oamenilor le place să fie apreciați pentru eforturile lor și este un fapt cunoscut că atunci când aceștia sunt apreciați, depun eforturi mai mari. Acest lucru se aplică și în universul corporate, atunci când angajaților li se arată apreciere, vor fi fericiți că munca lor este recunoscută și astfel vor depune eforturi mai mari, sau chiar le vor dubla.

Construiește o relație puternică între companie și angajați

Construirea unei relații bazate pe încredere cu angajații este un pas deosebit de important atunci când îți dorești ca afacerea ta să crească și să își atingă obiectivele propuse. Angajații sunt oameni diferiți, din medii diferite. Prin urmare, nu toți au aceeași concepție cu privire la muncă pentru un angajator cu o minte deschisă. De aceea, pentru a crea o legătură puternică și de încredere cu angajații, e important să le oferi acestora mici “atenții” în special când aceștia celebrează evenimente importante, cum ar fi zilele de naștere, aniversarea căsătoriei sau perioadele festive. Acest lucru va crea o legătură de prietenie și încredere. 

Motivație

Dacă, în calitate de companie, cauți o modalitate de a-ți motiva angajații să lucreze mai mult, cadourile corporate sunt modalitatea ideală de a face acest lucru. Cele mai multe companii de succes au descoperit că oferirea în dar a cadourilor corporate e una din cele mai bune modalități de a-și motiva angajații. Studiile au arătat că o companie care oferă angajaților astfel de cadouri are întotdeauna mai mult succes decât una care alege să nu facă acest lucru.

Este o formă de încurajare

Există unele persoane care lucrează într-un anumit loc de muncă din pură plăcere și persoane care fac asta doar pentru că le asigură o sursă bună de venit. A oferi cadouri angajaților poate crea un sentiment mare de încurajare pentru aceștia. Se vor simți fericiți că li se apreciază și recunoaște munca și se vor simți încurajați să dea tot ce e mai bun. De-a lungul timpului, studiile au arătat că majoritatea angajaților care rămân mulți ani într-o anumită companie nu fac acest lucru din considerente financiare, ci datorită recunoștinței pe care o poartă companiei respective.

Este o modalitate eficientă de marketing

Cadourile corporate sunt o modalitate eficientă de marketing sau de afirmare a numelui, brand-ului sau produselor unei companii. Majoritatea companiilor au o mulțime de angajați care provin din diferite locuri din țară, așadar compania are prilejul de a-și comercializa serviciile către membrii familiei sau prietenii acestora. Acest lucru reduce, de asemenea, volumul de muncă pentru departamentul de marketing al unei companii, deoarece job-ul de marketing va deveni un efort colectiv făcut de toți angajații. 

Tipuri de cadouri corporate

Există multe tipuri diferite de opțiuni potrivite pentru cadourile corporate. Acestea nu sunt în general cadouri foarte costisitoare, dar pentru că unele companii au un număr mare de angajați, acestea sunt achiziționate în cantități mari. Cadourile corporate nu se referă la natura scumpă a cadoului – e vorba de intenția din spatele acestuia.

1. Cadourile dulci

Se știe deja că angajații sunt neprețuiți pentru succesul unei afaceri. Așadar, ce mod mai bun de a le mulțumi pentru munca depusă există, dacă nu printr-o selecție rafinată și delicioasă de cadouri dulci, sub forma de capsuni in ciocolata glisate în cea mai fină ciocolată belgiană? BerryO îți pune la dispoziție cadouri corporate comestibile personalizate cu sigla companiei tale, într-o varietate mare de deserturi gourmet unice. 

2. Agendele corporate

Agendele sunt printre cele mai comune idei de cadou pe care companiile le oferă angajaților lor. Oricine are nevoie la un moment dat în viață de o agendă pe care să noteze chestiunile importante. Angajații apreciază acest lucru, chiar dacă nu e neapărat un cadou scump. Agendele pot fi folosite la birou, școală, acasă sau în orice alt loc în care vrei să iei câteva notițe. 

3. Stilourile corporate

Stilourile reprezita de asemenea cadouri ideale pentru angajați. Aceștia vor aprecia cu siguranță un stilou de calitate primit în dar. Cea mai bună parte la acest articol este că poate fi folosit oriunde, oricând. E unul din cele mai importante obiecte folosite în universul corporate și acest lucru îl face cadoul ideal pentru angajații tăi.

Post a Comment