+40 744 608 444
contact@berryo.ro
Livrare în București în 24-48H.
Preloader

Livrare 30 lei Bucuresti

Cadoul perfect pentru iubita ta!

Cadoul perfect pentru iubita ta

Cadoul perfect pentru iubita ta!

Momentele importante din viata ta iti aduc amintiri pentru o viata. Zambetul pe care il aduci pe fata iubitei atunci cand ii faci un cadou va fi de nepretuit. Multumirea pe care o vei simti va fi una de inegalat. Ce femeie nu iubeste cadourile, sa fie rasfatata si apreciata de persoana iubita?

 

Pentru persoana draga din viata ta – sotie, iubita, mama, sora, avem cel mai dulce si rafinat cadou. Ciocolata fina belgiana ruby, alaturi de ciocolata belgiana alba, sunt un deliciu in sine. Pachetul nostru insa vine cu o propunere inedita: ciocolata belgiana care acopera capsuni prospete. Cutia pe jumatate cu cei mai frumoși trandafiri vor aduce zambetul instant pe buze celei care il primeste. Dupa ce va gusta din deliciul capsunilor in ciocolata va fi multumita de un gust extraordinar. Dulcele si rafinamentul ciocolatei belgiene este de o finete greu de egalat. Aspectul cutiei este unul ce inspira dragoste – forma de inimioara si impartita in doua, jumatate trandafiri si jumatate dulcele perfect , capsuni in ciocolata.

 

Orice doamna sau domnisoara va iubi cadoul nostru la fel de mult cum veti iubi voi zambetul dansei. Aspectul frumos al cutiei in forma de inimioara spune deja un te iubesc! Dupa ce deschizi si vezi trandafirii rosii, vei sti cu siguranta ce inseamna iubirea. Din momentul in care vei gusta capsuna in ciocolata fina vei stii ca exista dulcele perfect. Un dulce proaspat, pentru ca noi avem capsuni proaspete pentru fiecare livrare, glasate in cea mai fina ciocolata belgiana. Cel mai bun dulce chiar si pentru doamnele care tin la silueta. Este o ciocolata fina, care ne este permisa in diete, cu masura si alaturi de fruct. Sa fim seriosi, ce dieta nu ne permite fructe? Asadar veti oferi un cadou care multumeste mai multe aspecte printr-o singura cutie.

 

Dragostea trebuie sarbatorita in fiecare zi. Nu trebuie sa fie o onomastica sau o zi speciala. Nu trebuie sa fie ziua indragostilor pentru a-i spune persoanei dragi cat de mult o iubiti si pretuiti. Nu trebuie sa oferim un cadou doar atunci cand trebuie, cand avem de sarbatorit ceva. Cat de frumos ar fi sa ii oferiti chiar azi o cutie speciala in dar? O inimioara plina cu trandafiri si capsuni in ciocolata. Cu siguranta se va bucura si va aprecia gestul.

Post a Comment