+40 744 608 444
contact@berryo.ro
Livrare în București în 24-48H.
Preloader

Livrare 30 lei Bucuresti

Cadoul perfect pentru fetița ta

Cadouri corporate personalizate Mermaid Whisper

Cadoul perfect pentru fetița ta

Un cadou personalizat atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Poți opta pentru a pune logo-ul firmei tale sau poza și numelei prințesei tale pe un astfel de desert. Un deliciu dulce adorat de fiecare iubitor de ciocolată. Cadourile corporate de la Berryo au cele mai gustoase și unice deserturi gustoase chiar și pentru cei mici.

 

Dacă se apropie ziua de naștere a prințesei tale și ești în pană de idei, te ajutăm noi să alegi cel mai potrivit și cel mai dulce cadou. Se știe faptul că toți copiii iubesc dulcele, în special ciocolata. Nu mai vorbim de o ciocolată Ruby care are o aromă fresh, fructată și care învelește o căpșună proaspătă. Berryo te așteaptă să personalizezi cutia cu desert irezistibil pentru fetița ta. Poți surprinde invitații ei prin cel mai racoritor dulce, căpșună rece glasată în cea mai fină ciocolată albă. Decorul cutiei se poate personaliza după bunul plac. Cadouri corporate personalizate Mermaid Whisper este ideal pentru fetite, acesta fiind în mare parte culori pastel de roz, ruby și are o coadă de sirenă din cea mai bună ciocolată, pentru că prințesa ta să se simtă sirenă, la ziua ei. Fiind vorba de a sărbători o onomastică vara, tematica nu putea fi una mai bună. Poți să-i faci o zi aniversară de neuitat micuței tale alături de cel mai fresh desert de vară. Chiar dacă puteți gândi că cel mai racoritor desert vara este înghețata, nu toata lumea o acceptă. Sunt copii sensibili care se îmbolnăvesc destul de repede din cauza ei. 

 

Fetițele adoră roz, adora tot ce ține de culoarea aceasta. Foarte bine, este chiar indicat să le oferim copiilor ce le place. Cu atat mai mult cu cât vorbim de ziua lor de naștere. Ce fetiță nu dorește să se vorbească de ziua ei ca fiind ceva desprins din basme? Să aibă ce vorbi fetițele când ies la joacă. Să se bucure împreună de o cutie personalizată de cadouri de la Berryo. Până la urmă, niciun părinte nu ar trebui la onomastici să oprească copilul din a gusta desertul. Un dulce bun, sanatos și mai ales aspectuos.

 

Pentru o amintire pe viață și o aniversare de vis ar trebui să le oferim celor mici multe momente cu noi, părinții. Alături de prietenii lor dragi să poată serba cât mai frumos.O cutie de cadouri dulci special gândite astfel încât să conțină căpșuni în cea mai bună ciocolată belgiană, poate completa meniul aniversar, la secțiunea desert.

Post a Comment